Androidworld
Androidworld

#1 jun 23, 2011 22:26:55

bramb96
bramb96
Ingeschreven: 2011-05-28
Berichten: 16
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  

Offline

Hallo,
Ik kreeg van een vriend te horen dat ik eens op de site van XXXXXXXX.com moest kijken als ik spelletjes en apps voor mijn toestel wou.
Nou weet ik niet of ik dit hier mag vragen omdat dit waarschijnlijk illegaal is?!
Maar is dit spul te vertrouwen, zitten er in die spellen geen virussen of iets anders dat schadelijk is voor je telefoon?

Je kan altijd pm'en als het topic dicht moet

groeten
bramb96

Bijgewerkt (jun 23, 2011 22:26:55)

#2 jun 23, 2011 22:32:15

niekie
niekie
Ingeschreven: 2010-11-20
Berichten: 803
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  

Offline

Volgens mij zijn het allemaal gratis apps en games. Maar ik zou het gewoon uit de market halen.
Als ik alleen al de reclame op de site zie, heb ik er weinig vertrouwen in

Bijgewerkt (jun 23, 2011 22:32:15)

#3 jun 23, 2011 22:33:51

bramb96
bramb96
Ingeschreven: 2011-05-28
Berichten: 16
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  

Offline

Oke, maar het zijn zeker niet allemaal gratis games, ook games waarvoor je normaal moet betalen staan hier dus gewoon gratis om te downloaden.

Maar is dit safe? heeft iemand ervaringen?

Bijgewerkt (jun 23, 2011 22:33:51)

#4 jun 23, 2011 22:51:52

pklijzing
Administrator
pklijzing
Van: Venlo
Ingeschreven: 2008-12-14
Berichten: 4320
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  

Offline

Aangezien het hier om een site met illegale apps gaat en dit soort zaken hier niet besproken worden, sluit ik hierbij dit topic.

Download de apps via de Market, dan hoef je hier ook geen zorgen over te maken.


Bijgewerkt (jun 23, 2011 22:51:52)


Moderator controle

Lo-Fi Version